Січень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
25.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Новинки книжок – тільки найцікавіше дітям

1 хвилина на читання

Для дошкільнят

Швидше відкривайте книжку Всеволода Нестайко «В країні сонячних зайчиків» та знайомтеся з добрим та веселим хлопчиком Веснянкою. Ваші дітлахи дізнаються, що крім звичайних зайчиків існують ще сонячні та місячні. Що в них є свої казкові країни та як туди потрапити.

Видання Штефані Далє «Ягідне чаклунство» розповідає про фею Суничку, яка разом із метеликом Бібо й маленькою феєю Труді на великій повітряній кулі прямують на конкурс талантів.

Середній шкільний вік

Захоплива книжка Елеонор Портер «Поліанна» про янгольську дівчинку, що її батько навчив дякувати за все Богові та людям, шукати навіть за найнесприятливіших обставин у житті тільки позитивне та хороше. Змінюючись сама, головна героїня завдяки невичерпному оптимізму й життєрадісності змінює себе, людей довкола та світ.

Мауглі – один з найулюбленіших персонажів світової класики для дітей. Написав однойменну книжку видатний англійський письменник, поет і новеліст Джозеф-Редьярд Кіплінг.

Гиккус Страхітний Окунь ІІІ (Третій) син Вождя Племені Патлатих Розбишак, зажив слави найхоробрішого героя серед вікінгів. Колись він був звичайним хлопчиком і ніхто не сподівався від нього від нього чогось героїчного ­– навіть він сам… Цю чудову книгу рекомендовано всім героям-початківцям, які лиш опановують ази приручення драконів.

Надзвичайно цікава книга про пригоди дівчинки Лоли, яка шукає подругу й бажає знайти її понад усе на світі. Треба негайно щось придумати – і Лола відправляє листа, в якому звіряється про своє заповітне бажання та на повітряній кульці летить у подорож. А у відповідь отримує таємниче послання в пляшці…

Старший шкільний вік

Хто з підлітків не мріє потрапити до найкрутішого Корнуольського коледжу, де навчаються діти з найбагатших і найславетніших родин Англії? Книга Харпер Аніки, «Що приховує Кара Вінтер» розповідає про дівчинку, яка все своє життя провела в чотирьох стінах та теж мріє потрапити до цього коледжу. І ось її мрія здійснюється.

Допомогла підготувати цікавинки Наталія Тарантай з книжкового магазину у центрі Бучі, де ви можете знайти навчальну літературу, підручники, словники, канцелярські товари та інше.

Даруйте дітям книги – адже це дивовижний світ, в якому малята можуть зустріти принца та принцесу, перемогти дракона та стати сміливим лицарем, або ж перетворитися на прекрасну фею та подорожувати чарівними світами.