Червень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
29.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Кулінарні новинки маленького кафе Бучі (ФОТО)

1 хвилина на читання

Місто Буча дивує мешканців гастрономічними винаходами. В затишному місці торгового центру “Престиж” кафе “Arancici Boom” пропонує смаколик  «Смажене морозиво». Новинку усі бажаючі можуть скуштувати за 45 грн.

В меню різні смаки: шоколад, ваніль, лайм, манго та полуниця. Ласощі являють собою кульки морозива, що зовні покриті пластівцями. Бармен та за сумісництвом кухар Василь розповів про дивну особливість приготування:

– Кульки підсмажують на олії при температурі 180 градусів, щоб морозиво встигло розтанути, але вся кулька не ставала гарячою. Також унікальність страви у тому, що кулька хоч і обсмажена в олії, проте зовсім не нудка. Хрумка скоринка не дає олії потрапити всередину.

Таким чином відвідувач отримує ледь теплу кульку всередині з морозивом, яку за бажанням можна полити карамеллю різних смаків.

Також кафе пропонує відчути смак сицилійської страви «Аранчині». Вона являє собою кульки з хрусткою скоринкою, що зроблена з рису. В меню закладу запропоновано різні начинки: для любителів солодкого – Нутелла, Мілкі вей, карамель з арахісу; для шанувальників морепродуктів – мідії, лосось, кальмар; для вегетаріанців – соус «Песто», 4 сири, гриби. Щоб приємно порадувати себе смачненьким, відвідувачу потрібно витратити 48 грн. До речі, свою назву гастрономічна новинка отримала завдяки тому, що блюдо схоже на маленькі апельсини, що з італійського перекладається як «arancini».

Директор закладу Анастасія Гром та працівники запевняють, що «Смажене морозиво» та «Аранчині» мешканці Бучі можуть знайти лише в кафе «Arancini Boom».  На разі очікується поява страв в інших закладах. 

Автор Валерія Томашевська