Квітень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
28.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Гороскоп на 19-25 квітня 2021 року

1 хвилина на читання
Гороскоп

ОВЕН (21.03 – 20.04)

Тиждень може виявитися неоднозначним. Начальству може не сподобатися ваше свавілля і зайнятість не справою в робочі час. У понеділок щось може застати вас зненацька, зате вівторок і середа принесуть вам бажану удачу в професійній сфері. У четвер не варто планувати важливі переговори, ви все одно на них не встигнете. До вихідних в родині відновитися атмосфера довіри і взаєморозуміння.

ТЕЛЕЦЬ (21.04 – 21.05)

Ви будете надзвичайно жадібні до роботи, в той час як вам краще злегка остудити ваше завзяття і реально розрахувати свої сили. Інакше ви наберете завдань, які не встигнете виконати. Намагайтеся не спізнюватися, бути пунктуальним і дотримуватися взятих на себе зобов`язання. Сприятливий тиждень для налагодження дружніх зв`язків. У п`ятницю можливі цікаві зустрічі і побачення.

БЛИЗНЮКИ (22.05 – 21.06)

Ви зрозумієте, що все складається якнайкраще і ви наближаєтеся до заповітної мети. І ви відчуєте розуміння і підтримку близьких людей. Роботи буде багато, і вона принесе додатковий прибуток. Але не забувайте і про відпочинок і про особисте життя. У вихідні домашні і сімейні справи вийдуть на перший план і порадують вас. Ви зможете зануритися в атмосферу спокою і затишку.

РАК (22.06 – 23.07)

Цього тижня активність і оптимізм дозволять добитися бажаного успіху. У понеділок підвищеної уваги з боку керівництва краще уникати, інакше вам можуть дати не зовсім приємне доручення. Втім, ви блискуче впораєтеся з будь-яким завданням. У неділю може виникнути необхідність відверто обговорити поточні сімейні проблеми.

ЛЕВ (24.07 – 23.08)

Ви зібрані і цілеспрямовані. Настав важливий час, що дозволяє розкрити себе в професійному плані. Намагайтеся не витрачати свої сили на дрібниці, не проводьте забагато часу в інтернеті. Уникайте сімейних конфліктів і з`ясування відносин. Здобувши душевний спокій і забувши про тривоги, ви будете почувати себе впевнено.

ДІВА (24.08 – 23.09)

Цього тижня вам доведеться терпляче і наполегливо просуватися вперед крутою стежкою. Буде потрібно чимало зусиль і часу, щоб вирішити численні дрібні проблеми на роботі і в сім`ї. Ближче до вихідних несподівано може прокинутися бажання давати корисні поради і всіляко вчити оточуючих, як треба жити. Щоб не нарватися на зустрічне прохання допомогти матеріально або ще менш приємні наслідки, спершу подумайте, чи дійсно ваші повчання необхідні.

ТЕРЕЗИ (24.09 – 23.10)

Непоганий тиждень, якщо ви максимально використаєте його для можливості творчої самореалізації. Понеділок розташовує до ретельного виконання робочих обов`язків, тим паче попрацювати буде над чим, адже кількість справ може збільшитися. Зате ви зможете розраховувати на премію. Вівторок бажано використовувати для чіткого оформлення планів і завдань на найближче майбутнє. П`ятниця краща для особистих справ і романтичних побачень. В суботу можливо плідне спілкування з друзями.

СКОРПІОН (24.10 – 22.11)

Без особливих сумнівів втілюйте в життя ваші плани і задуми. Удача буде на вашому боці. Вас чекає солідний прибуток і вигідні пропозиції. Ситуація буде сприяти прийняттю серйозних рішень в особистому житті, які багато змінять на краще. Довго думати і сумніватися не варто, зараз час діяти.

СТРІЛЕЦЬ (23.11 – 21.12)

Цього тижня намагайтеся бути спокійнішими і розумнішими, не дозволяйте втягнути себе в авантюру. Ваші ідеї та починання будуть підтримані оточуючими. Можливо, прийде важлива інформація, що обіцяє прибуток. У середу краще не приймати серйозних рішень, небажано планувати ділові зустрічі і переговори. Другу половину тижня можна присвятити відпочинку та сім`ї. Придбайте для будинку що-небудь необхідне, і ваш настрій покращиться.

КОЗЕРІГ (22.12 – 20.01)

Цього тижня не варто сидіти, склавши руки. Занадто велика ймовірність втратити свій шанс, про що згодом пошкодуєте. Не йдіть на жертви, нічим хорошим ваша самовідданість не обернеться. Пам`ятайте про свою вигоду, більше про це ніхто не потурбується. У п`ятницю будьте готові до прийому гостей. Правдивість і щирість у неділю може створити чудо, проявіть максимум уваги до близьких людей, цей день розташовує на довіру в спілкуванні.

ВОДОЛІЙ (21.01 – 19.02)

Цього тижня при мінімумі зусиль ви зможете змінити своє життя на краще. Варто задуматися про кар`єрний зріст. У вівторок ви зможете витримати будь-який іспит, успішно пройти співбесіду. Четвер буде плідним і творчим у веденні справ без традиційних принципів в роботі, проте не варто забувати про наведення порядку в будинку. У неділю не варто починати нові справи.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Цього тижня ваші почуття знайдуть глибину, а думки – висоту. Особливо вдалий цей час для тих, кому в роботі необхідна Муза. Але навіть якщо це вас не стосується, є ймовірність, що завдяки припливу творчих сил і натхнення вам вдасться знайти нестандартне рішення в складній справі, придумати щось оригінальне, що викличе схвалення оточуючих. Це час корисний для вашого професійного росту. У вихідні ймовірні цікаві зустрічі з друзями, обмін досвідом і враженнями.