Червень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
28.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Бучанському ролер клубу «Колесо» – 5 років

1 хвилина на читання

Сьогодні святкує свій день народження спортивний, яскравий, веселий клуб Бучі. За п’ять років свого функціонування професійні тренери «Колесо»  навчили віртуозно кататися на роликових ковзанах 3,5 тисячі дітей. А якщо згадати, що такий вид спорту корисний для здоров’я і гарного настрою – то це 3,5 тисячі здорових і радісних діток, і ще більше – їх щасливих родичів.

На день народження «Колесо» зазвичай влаштовувало святковий квест для дітей і дорослих у Бучанському міському парку, – розповів нам керівник Бучанського ролер-клубу Денис Тулянкін. – Зараз довелося відтермінувати веселі спортивні пригоди.

А для вас, читачу, пропонуємо спогади у фотознімках:

Змагання – показ професійності спортсменів

Члени клубу неодноразово доводили свою професійність у змаганнях із швидкісного бігу на роликових ковзанах. Вони приймають участь у Чемпіонатах Києва, області та всієї України і показують чудові результати (про що ми неодноразово вас інформували). А крім того, офіційно здають нормативи і отримують спортивну розрядність.

Зазвичай для таких змагань тренується група із 18 осіб, яка представляє нашу громаду на Чемпіонатах і фестивалях, – роз’яснює Денис Тулянкін. – Також  представників «Колесо» завжди можна побачити у клубних змаганнях, спортивно-масових заходах, квестах і естафетах.

Тричі на рік «Колесо» проводить масштабні змагання у Бучі:

  • Чемпіонат області;
  • Ролер-фест – змагання клубного типу, у яких можуть прийняти участі всі бажаючі: і початківці, і професіонали;
  • Марафон – від 50 метрів до 42 км. Учасниками є як найменші дітки, так і дорослі спортсмени.

Щотижневі покотеньки

Кожної неділі у теплу пору року ми могли бачити групу на роликах, яка прямує у сусідній населений пункт чи будь-яку обрану ними локацію. Це ролер-клуб влаштовує веселі і корисні покотеньки за участі дітей і дорослих, аби спробувати себе у різних ситуаціях, на всіляких дорогах, отримати нові навички і подивитися околиці.

А у холодну пору щотижневі зустрічі переносяться у ролер-дром – спортсмени грають у хокей для роликів.

Бажаємо ролер-клубу «Колесо» успіхів, перемог, завжди гарної погоди, зручної дороги і веселого настрою!