Червень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
06.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Найкращим випускникам 2022 і 2023 вручили медалі (ФОТО)

Імена 80 бучанських медалістів – випускників 2022 і 2023 років та їх батьків прозвучали сьогодні із гордістю на освітянському святі.

Найуспішніших випускників сьогодні відзначали у Бучі. Ці юнаки і дівчата, які отримали золоті та срібні медалі – молодь нашої громади і країни, на яку ми дивимося з гордістю і повагою. Це успішне майбутнє України.

Урочистосте свято відбулося відразу для випускників двох післяокупаційних років – для учнів, які продемонстрували свою здатність до досягнення цілей, не зважаючи на перешкоди. Їх стійкість і жага до навчання випробуване пандемією, онлайн уроками, нападом рашистів на Київщину, евакуацією, укриттями під час повітряних тривог…

Їх сміливість та рішучість допомогли їм пройти через випробування, які далеко не кожен в світі може перенести.

«Ми пишаємося, що серед нас є молоді і завзяті особистості, які мають ціль, мають мрію і крокують до неї. Дивляться впевнено вперед, – звернувся Бучанський міський голова Анатолій Федорук до випускників.

Дорогі медалісти, ви приклад нашої молоді, що може досягти успіху навіть у найскладніший час. Ми віримо у вас та в те, що ви робитимете Україну найкращим місцем на землі.

Від імені всіх випускників виступили Анастасія і Софія Горбань, які навчалися у ліцеї № 3. Дівчата подякували вчителям, директору, класному керівнику за любов та турботу.

«Ви не просто вчили нас, а відкривали свої душе і серця, ділилися цінним життєвим досвідом. Ви наші друзі, наставники, приклади для наслідування», – наголосила Софія. А її сестра подякувала рідній Бучі та її меру за допомогу, розвиток, за можливість жити у такому чудовому розвинутому молодому місті: «Обіцяємо стати гідними людьми, працювати у Бучі й брати участь у її розвитку».

Цей день є не тільки символом закінчення одного етапу життя. А й святом нового початку, нових можливостей та викликів. Успіху вам і щастя.