Серпень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
29.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Розвиток індустріальних парків

1 хвилина на читання

Надзвичайно актуальну для розвитку громади тему порушив  нещодавно у своєму виступі під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад за участю Президента Володимира Зеленського Бучанський міський голова Анатолій Федорук.

Йдеться про запровадження стимулів для індустріальних парків в Україні, підтримку інвесторів, просування ідей території пріоритетного розвитку.

Про це повідомляє пресслужба Бучанської міської ради.

Обговорення теми продовжилося за участю секретаря БМР Тараса Шаправського , Дениса Красникова  Віце – президента Українського союзу промисловців та підприємців, радника з інноваційних проектів Укроборонпрому, депутатів обласної та міської рад – Вадима та Микити Геращенків.

Завжди підтримують сильних лідерів, таких як Бучанська громада,- зазначив Денис Красников.Буча серед чотирьох міст, які визначені для впровадження моделі пріоритетного розвитку.

На сьогодні Міністерство економіки України серед проєктів  індустріальних парків відзначає технопарк “Мироцьке”, який має чудові перспективи розвитку.

Наразі триває моделювання території пріоритетного розвитку Bucha Techno Garden на площі 3500 гектарів.

 –У межах громади уже кілька років існує проєкт технопарку “Мироцьке”. Зручне розміщення, сприяння з боку Міністерства розвитку громад і територій,обласної влади, депутатів ВРУ, включеність у програму “Велике будівництво” дає нам можливість замахнутися на досить масштабний амбітний проєкт по створенню робочих місць  шляхом розвитку індустріального парку та медичного кластеру,- наголосив Тарас Олександрович.

Облаштування промислових зон, розбудова на першому етапі індустріального парку та медичного кластеру, розвиток дорожньої інфраструктури, створення нових робочих місць – ось пріоритети на найближчу перспективу.

Інформація: Офіційна сторінка Бучанської міської ради