Липень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
27.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

День села Мироцьке – свято, яке запам’ятається надовго (ФОТО)

1 хвилина на читання

Саме в такі святкові дні пробуджується у серцях любов до своєї малої Батьківщини і ми сповнюємося відчуттям єдиної родини. День села пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє.

На урочистостях до свята всіх жителів Мироцького та гостей села привітав Бучанський міський голова Анатолій Федорук . Він наголосив на тому, що історія кожного населеного пункту є часточкою історії нашої громади. А цю історію люди творять щоденною тяжкою працею. Анатолій Петрович підкреслив, що відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу.

«Ваше село – квітуче і красиве. Але справжньою окрасою його є люди. Бажаю вам миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій. Ми разом з вами будемо прикладати максимум зусиль, щоб Бучанська об’єднана територіальна громада розвивалася, оновлювалася і змінювалася на краще», – зазначив очільник громади.

Із теплими словами до своїх односельців звернувся староста Мироцького Олександр Деревинський. Вітаючи односельчан зі святом він подякував тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села.

До вітання приєдналися старости всіх населених пунктів громади, які побажали усім присутнім щастя, здоров’я,  тепла і достатку в кожній родині та мирного неба над головою.

На урочистості долучилася народний депутат України Ольга Василевська-Смаглюк.

Ольга Михайлівна побажала всім жителям розквіту, міцного здоров’я та добробуту громаді, наголосивши , що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе і у свої можливості.

Після вітальних слів за активну життєву позицію, вагомий внесок у розвиток громади та з нагоди Дня села було вручено Подяки міського голови, квіти та подарунки кращим жителям села.

Ще вітали ті сімейні пари, які в цьому році святкують «золоте весілля» та тих, хто тільки нещодавно одружився. Вітали молодих батьків і щирі слова в свою адресу почули найстарші жителі села. Подяки вручили захисникам України, які боронили нашу країну на Сході.

Приємний настрій всім глядачам протягом кількох годин дарували ансамблі української пісні, творчі колективи Мироцького будинку культури. Своїми чаруючими голосами, своїм артистизмом вони додали усім учасникам Дня села гарного настрою.

До уваги селян та гостей свята були представлені різноманітні виставки. Присутніх пригощали кулішем. Розвагою для наймолодших гостів свята стали солодка вата, стрибки на батутах, ігри з аніматорами. І все це створювало атмосферу святковості.

А головним подарунком для усіх глядачів сьогодні став виступ співачки СолоХа, яка запалила серця слухачів енергійними та емоційними піснями, і можна з упевненістю сказати, що свято – вдалося!

Отож залишається побажати всій Бучанській громаді й надалі такої згуртованості, яку вони проявили під час святкування Дня села.