Квітень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
26.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

У Бучанській громаді відкрили центр порятунку жінок

1 хвилина на читання

Днями в Бучанській міській територіальній громаді відбулося відкриття реабілітаційного центру для жінок, які постраждали від насильства.

Участь у даному заході прийняли представники Бучанської міської територіальної громади, а саме: Начальник Управління соціальної політики, Ірина Пасічна, начальник Центру соціальних служб, Лариса Федорук, начальник Сектору служби у справах дітей та сім’ї, В’ячеслав Артюшенко, начальник Сектору соціальної роботи з сім’ ями та дітьми, Олена Ренчка та староста Блиставиці Світлана Микиша .

До відкриття долучилася начальник Служби у справах дітей та сім’ї Київської обласної державної адміністрації, Ірина Антошко.

Реабілітаційний центр для жінок, та жінок з дітьми, які постраждали внаслідок насильства відкрила Громадська організація «ЕЛЕОС-УКРАЇНА»(Голова правління – Дмитрієв Сергій Володимирович).

На цьому відкритті було підписано Меморандум про подальшу співпрацю Центру з Управлінням соціальної політики Бучанської міської ради. Сторони домовились про співпрацю щодо реалізації проекту «Шелтер Святої Ольги: допомога та запобігання насиллю проти жінок» з надання підтримки жінкам постраждалим від насильства в м. Києві та Київській області, спрямованих на тимчасове безпечне місце проживання з супровідним комплексом послуг (перенаправлення до безпечного місця перебування, надання соціальних послуг: інформування, консультування).