Серпень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
19.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Скоро відкриття: Природничо-науковий Дослідницький Центр у Бучі

1 хвилина на читання

Цю гарну ідею взялися втілити у життя дві бізнес-леді – Інна Залізнюк і Вікторія Маслова. У коворкінгу Портал Освіта і Бізнес вони розповіли детально про свій задум і як планують його реалізувати. Адже впевнені, що наше молоде місто із амбітними науковцями, завзятими вчителями, цілеспрямованими учнями, вже чекає такий центр.

У мене виникла майже фантастична ідея – створення центру розвитку людини, не просто дитини, – ділиться думками Інна Залізнюк, засновник ТМ «Vesna». – Ми часто говоримо: «Як розвивати дітей?». Діти зараз живуть у віртуальному світі і самі знаходять, як розвиватися. А наша задача, направити дітей у сторону природничо-технологічних наук, поєднати їх із технологією, самоусвідомленням, вивченням себе. Щоб дитина зрозуміла своє призначення у житті і змогла щасливо жити.

Як зрозуміти молодій людині, ким вона хоче стати у житті?

Найкраще – спробувати себе у тій чи іншій професії. Бажаєте попрактикуватися у хімії, біології, мікробіології на спеціальному новітньому обладнанні у справжній лабораторії – вам у дослідницький центр. Хочете пройти стажування на базі компанії в різних сферах: від поклейщика етикеток, апаратника, консультанта до дизайнера, маркетолога, блогера, підприємця. Вам також сюди.

У дослідницькому центрі планується розробити різні корисні напрямки.

Майстер-класи, навчальні семінари для дітей із хімії, біології, мікробіології, програмування, фінансової грамотності, порядку і дисципліни, логіки. Крім того, інтроспекція – самовивчення і самовдосконалення себе.

Як  центр ми можемо виховувати геніїв, – впевнена Інна Залізнюк. – Адже кожна людина – геніальна, всі можуть бути винахідниками. І наша мета: підняти дітей на новий напрямок геніальності і винахідливості.

Для підростаючого покоління також плануються шоупрограми з науковим нахилом, якісна і в той же час весела, легка підготовка до ЗНО. Крім того у співпраці із університетами, інститутами – проводити практичні, лабораторні роботи у спеціальних лабораторіях.

Центр буде не лише для дітей, а і для їх батьків, а також людей старшого покоління

Бізнес-леді запевнили, що всі зможуть тут віднайти свій напряток та поділитися неоціненним досвідом.

Медична школа, школа вихідного дня, диспут-клуб. Кожен зможе прийти із своїми потребами, проблемами, життєвим досвідом, і навіть поділитися своєю радістю.

Центр планується відкрити у жовтні на вул. Шевченка, 16.