Червень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
20.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Лідер гурту «Шабля» «Вова Гейзер» – в гостях у Бучі!

1 хвилина на читання

Його пісня «Браття українці» стала офіційним гімном АТО на Всеукраїнському форумі учасників та ветеранів АТО. Тож не дивно,, що його зацікавило створення у громаді Алеї пам’яті і Слави. Вова Гейзер ознайомився із проектом меморіального комплексу, тим паче йому доводилося неодноразово долучатися до відкриття подібних меморіалів по всій країні.

Інформація про загиблих, металевий дзвін, стенди з відображенням важливих подій – все, на думку гостя, гармонійно вписується у меморіальний комплекс Алеї пам’яті і Слави.

Під час перегляду презентації у Бучанській міські раді лідер гурту сказав, що багато пісень він присвятив героїчному українському народу та всій світовій спільноті, кому небайдужа доля України, героям Небесної Сотні, воїнам АТО, добровольчим батальйонам, українській армії та військово-морському флоту України, політичним в’язням, всім тим, хто боронить кордони України, хто поклав своє життя за Вільну, Соборну і Незалежну Україну.

Фронтмен гурту побував на місці, де планується розмістити Алею Слави, познайомився із Пластовим вишкільним центром, побував у Бучанському міському парку.

Благодійний маршрут

Гурт провів благодійні концерти спільно із Заслуженим Академічним Зразково-показовим оркестром Збройних сил України в понад 50 населених пунктах країни:

Щастя, Станиця Луганська, Сєверодонецьк, Лисичанськ, Попасна, Бахмут, Вугледар, Торецьк, Мар’їнка, Авдіївка, Волноваха, Маріуполь, Конотоп, Суми, Харків, Дніпро, смт. Черкаське, Кривий Ріг, Кропивницький, Кременчук, Полтава, Запоріжжя, Мелітополь, Херсон, Миколаїв, Білгород-Дністровський, Одеса, Новоград-Волинський, Рівне, Володимир-Волинський, Яворів, Дрогобич, Львів, Мукачево, Івано-Франківськ…