Вересень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
20.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Назар Григоренко – шлях золотого медаліста

1 хвилина на читання

Талановита людина – талановита в усьому. У цьому БН переконалися, коли познайомилися з цьогорічним випускником Гаврилівської ЗОШ Назаром Григоренком, який закінчив навчальний заклад із золотою медаллю.


Шкільні роки промайнули для хлопчика дуже швидко, адже він ні хвилинки не сумував, намагався навчитися та пізнати для себе багато нового. Зокрема закінчив музичну школу по класу фортепіано, займався волейболом і футболом, навчався гри на гітарі та вокалу. Дуже вдячні батьки Назара Мар’яну та Дар’ї Гисяк, керівникам хору «Співоче Полісся» Гаврилівського будинку культури, які зацікавили хлопця вокалом, розгледівши в ньому здібності до музики.


Мама Назара Вікторія Миколаївна з теплотою згадує дитинство та шкільні роки сина:


– Він ще з дитячого садочка проявляв інтерес до всього нового, був активною дитиною та любив перебувати в центрі подій та життя спочатку дитсадка, а згодом і школи, де був активістом та чудовим ведучим шкільних заходів. Однак професію мріяв отримати серйозну. Мав думки про те, щоб стати військовим чи міліціонером. Та зрештою вирішив стати податківцем, щоб бути корисним людям та рідній Батьківщині. Саме тому цьогоріч подав документи в Ірпінський Університет державної фіскальної служби України, – ділиться мама мріями сина.


Про свої почуття, коли сину вручали подяку золотого медаліста, пані Вікторія згадує охоче:

– Звичайно, ми знали, що Назар йде на золоту медаль. Однак були певні побоювання, що у зв’язку з карантином та епідеміологічною ситуацією в країні сину буде важко закінчити школу на відповідному рівні. Та він все ж впорався, – радіє мама Назара. – Коли моєму синові вручали документ про здобуття повної загальної середньої освіти з відзнакою, я відчувала велику гордість за свою дитину. Як виявилося, він до того ж був єдиним медалістом серед сільських шкіл Бучанської ОТГ, – розповіла Вікторія Григоренко.


Батьки Назара пишаються своїм єдиним сином, підтримують його у всіх його починаннях та захопленнях. Борис Васильович, тато Назара, працює технологом з виробництва м’яса, а мама Вікторія Миколаївна – бухгалтер.

На запитання, чи є якийсь секрет у вихованні дитини, щоб вона досягнула гарних успіхів у школі, мама відповідає просто:


– Діти всі дуже розумні і талановиті, – стверджує пані Вікторія, – важливо лише займатися з ними із самого малечку, пояснювати, допомагати. Щоб дитина відчувала любов та підтримку найрідніших їй людей. Ми з радістю займалися із сином, і вже з класу п’ятого Назар, можна сказати, пожинав плоди спільної праці – йому було легко засвоювати новий матеріал, адже в нього вже була певна база знань.


Класний керівник Юлія Луцишина розповідає про талановитого випускника із захватом:


– Дуже активна, обдарована та надзвичайно добра людина, – характеризує Назара Григоренка педагог. – Всім хто просив допомоги, ніколи не відмовляв, допомагав чим міг. Має дуже багато друзів, які його люблять, цінують та поважають. Назар був головою учнівського самоврядування, активний учасник шкільних заходів та олімпіад. Захоплюється спортом: волейболом і футболом. Я вірю, що в його житті все складеться якнайкраще, – запевняє Юлія Володимирівна.


Ми теж віримо в це! Та бажаємо Назару Григоренку й надалі йти наміченим шляхом, з легкістю долати будь-які життєві перепони та вірити у власні сили. Батькам міцного здоров’я, щоб вони ще довго мали змогу підтримувати сина, адже батьківська любов необхідна в будь-якому віці.