Серпень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
17.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Зоопарк, який дарує радість дітям

1 хвилина на читання

Сьогодні мова піде про приватний зоопарк 12 місяців, який відкрили у 2015 році і за цей час він встиг здобути славу одного з кращих зоопарків України.

Територія зоопарку 12 місяців середнього розміру, вона не велика, але і не маленька. Раніше тут було поле, тому високих дерев практично немає. Влітку на сонці тут може бути жарко, тому з маленькими дітьми радимо приїжджати в 10 годині ранку, саме тоді зоопарк розпочинає свою роботу.

Весь зоопарк можна не поспішаючи обійти десь за 2- 3 години. А потім відпочити в затишному ресторані, на літньому майданчику, який знаходиться у будівлі – символі цього парку. Напевно, ви бачили його на світлинах в просторах Інтернету – казковий замок, що чимось нагадує замок Діснейленду і німецький замок Нойшванштайн.

На території зоопарку багато лавок, квітів, цікавих скульптур. Є два дитячі майданчики. Один невеликий в правій частині зоопарку, інший – більший, розташований відразу за замком. Там же знаходиться і контактний зоопарк для дітей. У якому можна пограти з козами, курочками, поні, в’єтнамськими свинками. Їх можна гладити і годувати.

У самому центрі зоопарку розташувалася простора площа з зоною відпочинку та кафе. Тут можна з’їсти морозиво, попити воду і каву, перекусити солодощами.

Ознайомитися з розміщенням вольєрів вам допоможе карта зоопарку 12 місяців. Її можна взяти біля каси.

У зоопарку відвідувачі можуть годувати тварин. Для цього в спеціальному кіоску можна купити стаканчики з їжею. Для копитних, птахів і гризунів – це стакани з різними насінням, овочами і крупами. Для хижаків – м’ясо. Їх, до речі, годувати досить безпечно – м’ясо засовується в спеціальну трубу, по якій вже потрапляє в вольєр до тварин.

Рівняючись на кращі зоопарки Європи, власники 12 місяців створили комфортні умови для проживання тварин, у яких в більшості своїй просторі і зручні вольєри. Огородження побудовані тут таким чином, що тварини знаходяться досить близько від відвідувачів, але в той же час надійно захищені від контакту з людьми.

Найцікавіше в зоопарку це, звичайно ж, його мешканці. У вольєрах чисто, видно, що за звірятками добре дивляться, вони доглянуті та не голодні. У зоопарку хороша колекція хижаків (ягуар, гепард, лев, ведмідь, бінтуронг, єнот, вовк, гієни і інші), парнокопитних (жираф, антилопа, вол, альпака, дикий кабан, бизон, верблюд, носоріг Арчі, фриз, шотландська поні, зебри), примати (орангутанг, едипів тамарин, мавпи Бразза, гібон) та багато інших. Нещодавно з’явилась нова мешканка – тюлень Маша. Яка стала улюбленицею всіх дітей.

Адреса:

  • Київська область, Вишгородський район, с.Демідов, вул. Вербова, 79
  • Контактний телефон:
  • +380 (96) 770-41-59

Ціна:

  • Відвідувачі вище 120 см (дорослі) – 190 грн.
  • Відвідувачі до 120 см (діти 3-6 років) – 70 грн.
  • діти до 3-х років – безкоштовно