Липень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
19.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

“Відчуваємо величезну радість!” – емоції батьків та учнів освітнього закладу по вул. Вишнева

Пікало"Відчуваємо величезну радість!" - емоції батьків та учнів освітнього закладу по вул. Вишнева

Нещодавно вчителі та батьки долучилися до перевезення необхідного обладнання у новозбудований освітній заклад по вул. Вишнева.

У класах вже завершується монтаж парт та інтерактивних дощок за стандартами нової української школи. Адже сучасний навчальний заклад – це, насамперед, нові стандарти освіти для здобуття знань, в тому числі й впровадження інклюзивної освіти.


Останні приготування до відкриття школи, добудова якої стала можливою завдяки проєкту «Велике будівництво», вийшли на фінішну пряму. І «Бучанські новини» вирішили поцікавитися у батьків, учні яких навчатимуться у сучасному закладі, про їх відчуття та сподівання.


Батько двох дітей: Діани (7 клас) та Леона (5 клас), Денис Пікалов прокоментував події так:


– Відчуваємо величезну радість! – з ентузіазмом ділиться емоціями Денис Олександрович. – Ми дійсно пишаємося тим, що сьогодні Бучанська міська рада та керівництво навчального закладу роблять значні кроки назустріч не тільки батькам і дітям, а й всій системі освітнього виховання. Маємо великі сподівання, що традиції, які були в Гімназії будуть наслідувані і в новій школі. Я, як батько, абсолютно впевнений в тому, що наявність в Бучі такого сучасного навчального закладу є запорукою того, що місто буде в центрі уваги фахових, молодих спеціалістів, для яких питання освіти їх дітей – це питання якості життя та розвитку. Адже майбутнє починається з добротної освіти. Ми неймовірно щасливі, що період очікування завершений і сподіваємося, що першого вересня наші діти будуть навчатися безпосередньо в класах, а не тільки дистанційно, – висловив сподівання пан Денис.