Липень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
19.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Любов та взаєморозуміння – секрет щасливого сімейства Магдик


Родина Магдик, що проживає у Бучі, відома багатьом як дружна та активна сім’я, що поважає традиційні сімейні цінності та має великий потенціал до саморозвитку кожного члена сім’ї. В цьому сімействі батьки та діти це особистості, що поважають один одного, допомагають та підтримують у важку хвилину.


Журналісти «БН» познайомилися з цією чудовою сім’єю, коли проходив фоточелендж «День вишиванки – День української родини», який організував Бучанський центр позашкільної роботи. Тоді участь у конкурсі брали 34 родини, й до слова всі учасники були просто надзвичайні в українських вбраннях. Переможців фоточеленджу визначили за найбільшою кількістю «вподобайок» (лайків) і це виявилася родина Магдик.


Мама Ірина Володимирівна поділися враженнями з «БН»:


– Дізналася про фотоконкурс абсолютно випадково, – зізнається пані Ірина, – побачила світлину знайомої на сайті Бучанського ЦПР, яка взяла участь у цьому челенджі та, заради цікавості, вирішили з сім’єю теж взяти участь у конкурсі. Не очікували, що отримаємо перемогу, але було дуже приємно, коли повідомили результат фоточеленджу, – ділиться відчуттями Ірина Магдик.


Батьки сімейства, як можуть підтримують своїх дітей у їх прагненні до самовдосконалення та розвитку і це дає неабиякі плоди. Адже найстарші Софія та Олександр та Ваня ведуть дуже активний спосіб життя та не зупиняються на досягнутому. Приміром донька Софія, якій 12 років захоплюється карате, малюванням, рукоділлям та грає на скрипці. Дівчинка дуже талановита та повсякчас тішить батьків своїми успіхами не тільки в школі, але й у позашкільному житті. Олександр, якому 10 років займається дзюдо, бере участь у різноманітних змаганнях та радує батьків тільки золотом та сріблом. Окрім цього грає в шахи та вже отримав другий розряд й увійшов до десятки кращих шахістів Бучі. Хлопчик навчається грі на трубі, захоплюється робототехнікою, велоспортом та народними танцями. Також Саша має хист до складання кубік рубіка та вже подужав близько 30 видів екземплярів. Ваня грає на трубі, займається танцями та має велике бажання навчитися мистецтву жонглюванню. Молодші Тимофій та Соломія ростуть на радість батькам та пізнають себе, щоб у майбутньому обрати заняття до душі.


Тато Олексій Михайлович намагається якнайбільше приділяти дітям увагу. Дівчатка, огорнуті татовою любов’ю, ростуть красунями й розумничками. Синів пан Олексій виховує справжніми чоловіками, навчаючи домашнім справам: розетку полагодити чи поличку прикрутити, адже сам багато чого вміє та має золоті руки. Разом грають у футбол, катаються на велосипедах та активно відпочивають.


Ірина Володимирівна власним прикладом показує, як важливо розвиватися, адже й сама цієї зими отримала третю вищу освіту. Пані Ірина встигає не тільки поратися вдома та працювати на роботі, а ще й навчатися та всіляко сприяти розвитку власних дітей. Звісно, чоловік Олексій у всьому підтримує дружину, любить та цінує її вже багато років. До слова 14 липня ця чудова пара відсвяткувала 15 річницю весілля. Секрет щасливого подружнього життя Ірина Магдик бачить у вмінні слухати й відчувати один одного, любити та поважати:


– Між чоловіком та дружиною має бути взаєморозуміння. Ні в якому разі не можна тримати в собі образи, а навпаки проговорювати їх. Варто навчитися слухати один одного й розуміти, – розповідає пані Ірина. – Ми з чоловіком не ділимо в сім’ї справи на жіночі та чоловічі, а все робимо разом. – поділилася секретами щасливого подружнього життя Ірина Володимирівна.


Вітаємо Ірину та Олексія з 15 річницею шлюбу – Кришталевим весіллям! Нехай почуття залишаються такими ж світлими та кришталево чистими! Щастя, добра та радості!