Червень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
20.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Перше засідання дорадчого органу – Ради АТО/ООС у Бучі

1 хвилина на читання

Присутні обрали голову, заступника і секретаря Ради учасників антитерористичної операції/ операції об’єднаних сил та членів сімей загиблих учасників АТО/ООС при Бучанській міській раді.
Переважна більшість громадських організацій делегувала своїх представників для роботи у новоствореному органі.
Були також присутні депутати і співробітники Бучанської міської ради.
Перший заступник Бучанського міського голови Тарас Шаправський і секретар БМР Василь Олексюк підкреслили, що будуть максимально допомагати та супроводжувати всі питання.
Члени дорадчого органу висунули три кандидатури на голову ради АТО/ООС, і по одній – на заступника і секретаря. Більшістю голосів обрали головою Віталія Баранова (Всеукраїнська громадська організація “Об’єднані війною. 90-й батальйон), його заступником – Романа Катко (всеукраїнське громадське об’єднання “Об’єднання добровольців”), секретарем Валентину Королько (дружина загиблого героя АТО).
Новообраний голова коротко розповів про себе: колишній військовий, учасник АТО/ООС, мешканець Вишгорода.

Перше, що потрібно відпрацювати сьогодні, це напрямки, які наша організація хоче охопити, і визначитися із людьми, які будуть безпосередньо їх вести, – звернувся до присутніх Віталій Баранов.


Присутні на засіданні обговорили важливі для учасників АТО/ООС питання: необхідність опрацювати положення їх ради, важливість офіційного реєстру учасників бойових дій, поцікавилися проектом меморіалу учасникам АТО/ООС.
Під час спілкування визначилися із найближчим планами і датою наступного засідання.
До речі, голова дорадчого органу гарантував, що списки черги військових на житло будуть відкритими.