Червень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
24.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Волонтер Владислав Перепеченко: «Буча розквітає!»

1 хвилина на читання

28 червня – День Конституції України. З нагоди державного свята гідних представників нашої громади завжди відзначають подяками Бучанського міського голови Анатолія Федорука. Один із них – волонтер Владислав Перепеченко. Це людина, яка не лише допомагає тим, хто цього потребує, а й робить все від нього залежне, аби розвивати нашу громаду, робити її ще більш успішною, а життя в Бучанській ОТГ більш комфортним.


Владислав Перепеченко вирішив допомагати людям за покликом серця. Його діяльність розпочалася зі знайомства із спільнотою «Я-Бучанець», де Владислав Віталійович відкривав волонтерський штаб.


– Коли мені запропонували долучитися до громадської організації й новоствореного штабу волонтерів, я одразу погодився. Відчув, що отримав шанс допомагати небайдужим мені людям, жителям рідного містечка, адже я тут народився та виріс й дуже люблю свою батьківщину, – щиро поділився пан Владислав. – Допомагаємо стареньким, адже саме їм наразі так необхідна наша підтримка та увага. У мене донедавна була власна станція технічного обслуговування, то я возив бабусь і дідусів, коли їм потрібно було у справах, містом. Роботи немало, особливо зараз, зважаючи на ситуацію з коронавірусною пандемією — доставка продуктів харчування, антисептиків, масок. Намагаємося допомагати, чим можемо.

Окрім того, Владислав Перепеченко, до Дня Незалежності України організовує Кубок Бучанської об’єднаної громади з мініфутболу, що буде проходити на базі школи № 4. Сподівається, що молоді сподобається!


До слова, Владислав Віталійович сам має трьох діток: дві донечки і синочка, тому впевнений, що молодь потрібно навчати та надихати до нових звершень та мрій. Красуня дружина Юлія — кохана жінка, вірний друг і помічник, завжди допомагає та підтримує чоловіка у всіх його починаннях.


— Я небайдужий до всього, що відбувається в моєму місті, — пояснює волонтер. — Тому дуже уважно стежу за розвитком Бучі, яка розквітає на очах, – радіє Владислав Перепеченко. – Наразі я націлений працювати з молоддю. Мрію запустити проєкт «Розвиток молоді міста Буча», його головна мета — самореалізація та максимальна зайнятість юнаків і дівчат. Хочеться, щоб вони менше проводили часу за комп’ютерами та гаджетами, а більше на свіжому повітрі, можливо, навіть брали участь у громадському житті міста.


Насамкінець нашої розмови, Владислав Віталійович додав:


– Хочеться побажати нашим молодим людям більше проявляти активності до громадського життя, свідомості, намагатися не закриватися в собі й пам’ятати, що ми дорослі готові вас зрозуміти та підтримати.